Дома> Производи> Внатрешна маса> Маса за кафе> уникатен дизајн за кафе
уникатен дизајн за кафе
уникатен дизајн за кафе
уникатен дизајн за кафе

уникатен дизајн за кафе

Мин. Со цел:50 Piece/Pieces
  • $106.5≥50 Piece/Pieces

$ 106.5 / Piece/Pieces

  • Атрибути на производо...
  • Пакување и испорака
  • Опис на производот
Атрибути на производо...

Модел бр.GCT1239-3

АпликацијаDining Table

Main ApplicationHome Furniture

Types OfDining Room Furniture

Application ScenarioHome Office, Kitchen, Dining, Mall, Home Bar, Hall, Office Building, Leisure Facilities, Hotel

Design StyleFrench, Chinese, Japanese, Victorian, Tropical, Transitional, Mid-Century Modern, Asian, Modern, Traditional, European

Appearance StyleModern

Whether It Can Be FoldedNo

Place Of OriginChina

120*80*45см1pc/2ctnns

Пакување и испорака
Продажни единици: Piece/Pieces
Опис на производот
Оваа масичка за кафе усвојува едноставен, но елегантен стил на дизајн со мазни линии и дарежлива форма. Неговата таблета е изработена од австралиски песочник, површината е фино полиран, покажувајќи ја топлата текстура и нежниот сјај на природно дрво. Рабовите на работната површина се дизајнирани со заоблени агли, што е и убаво и безбедно, избегнувајќи испакнатини и повреди во дневна употреба. Големина, оваа маса за кафе е дизајнирана да биде ниту премногу голема за да заземе премногу простор, ниту е премногу ограничена за да влијае на искуството на употреба. Општо земено, висината е обично помеѓу 40-50 сантиметри, овој дизајн на големина го олеснува интегрирањето во различни големини на вселенско опкружување. Во исто време, нејзината структура е добро дизајнирана и има силен капацитет за носење на оптоварување, па дури и при поставување потешки предмети како што се книги и садови за цвеќиња, може да остане стабилна и да не се тресе.
Во однос на стилот, оваа маса за кафе може лесно да управува со различни стилови на украсување на домови. Без разлика дали станува збор за свеж и природен скандинавски стил, остри линии на модерната едноставност, или носталгичен вкус на гроздобер стил, може да стане белег на просторот со својот уникатен шарм. Во исто време, со замена на табелата или нозете со различни материјали, бои и форми, може да се персонализира и да се совпадне за да се задоволат естетските потреби на различни корисници.
Дома> Производи> Внатрешна маса> Маса за кафе> уникатен дизајн за кафе
  • Испрати Испраќам барање

Copyright © 2024 Bazhou SKY Furniture CO., LTD Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати