Дома> Производи> Внатрешен стол> Јадење стол> Стол за јадење златни нозе
Стол за јадење златни нозе
Стол за јадење златни нозе
Стол за јадење златни нозе
Стол за јадење златни нозе
Стол за јадење златни нозе
Стол за јадење златни нозе
Стол за јадење златни нозе
Стол за јадење златни нозе
Стол за јадење златни нозе

Стол за јадење златни нозе

Начин на плаќање:L/C,T/T
Инкотерм:FOB
Транспорт:Ocean
Порт:Xingang
Color:
Size:
  • 50x58x85x49cm, SD43.5cm
  • $24.5200-499 Piece/Pieces
  • $24≥500 Piece/Pieces

$ 24 - 24.5 / Piece/Pieces

  • Атрибути на производо...
  • Пакување и испорака
  • Опис на производот
  • Способност за набавка...
Атрибути на производо...

Модел бр.GDC8060Aa

БрендНебо

Пакување и испорака
Продажни единици: Piece/Pieces
Опис на производот
Овој производ е добар како домашен декор. Скандинавскиот стил луксузни столчиња за јадење се препорачуваат од неколку причини:

1. ** Едноставност и елеганција **: Скандинавскиот дизајн е познат по својата едноставност, функционалност и елеганција. Овие столчиња обично имаат чисти линии, минималистички дизајни и хармоничен спој на материјали, што ги прави естетски пријатни и безвременски.

2. ** Удобност **: И покрај нивниот елегантен изглед, скандинавските столчиња за јадење се дизајнирани со удобност во умот. Тие често имаат ергономски карактеристики како што се заоблени грбови и места, осигурувајќи дека тие обезбедуваат поддршка додека вечерате, без да се загрозуваат стилот.

3. ** Издржливост **: Скандинавскиот мебел е изграден за да трае. Овие столчиња се направени од висококвалитетни материјали како што се цврсто дрво, кожа или трајни ткаенини, што обезбедува долговечност и може да го издржи тестот на времето.

4. ** Разновидност **: Скандинавските столчиња за јадење лесно можат да се вклопат во разни стилови на украси, без разлика дали станува збор за модерен, минималистички ентериер или потрадиционален амбиент. Нивните неутрални бои и едноставни дизајни им овозможуваат да надополнуваат широк спектар на естетика.

5. ** Еко-пријателски практики **: Многу производители на скандинавски мебел се придржуваат кон одржливи практики, користејќи еколошки материјали и минимизирање на отпадот. Ова се усогласува со силната свест во животната средина во регионот, правејќи ги овие столчиња да одговараат на животната средина.

6. ** Достапност **: Спротивно на популарното верување, скандинавскиот мебел не мора секогаш да биде забрането скап. Додека има луксузни брендови, постојат и прифатливи опции кои ги одржуваат истите стандарди за естетски и квалитетни.

Накратко, мебелот за трпезарија скандинавски стил луксузни столчиња за јадење нудат совршен спој на убавина, удобност и практичност, што ги прави голема инвестиција за секој простор за јадење. Овој стол за јадење е добар избор.
GDC8060 (2)
Способност за набавка...

ТранспортOcean

ПортXingang

Начин на плаќањеL/C,T/T

ИнкотермFOB

Дома> Производи> Внатрешен стол> Јадење стол> Стол за јадење златни нозе
  • Испрати Испраќам барање

Copyright © 2024 Bazhou SKY Furniture CO., LTD Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати