Дома> Производи> Внатрешна маса> Трпезариска маса> Специјален дизајн за проширување на трпезариската маса
Специјален дизајн за проширување на трпезариската маса
Специјален дизајн за проширување на трпезариската маса
Специјален дизајн за проширување на трпезариската маса

Специјален дизајн за проширување на трпезариската маса

Мин. Со цел:50 Piece/Pieces
  • $258≥50 Piece/Pieces

$ 258 / Piece/Pieces

  • Атрибути на производо...
  • Пакување и испорака
  • Опис на производот
Атрибути на производо...

Модел бр.GDT1244A-3

FeaturesExtendable

АпликацијаDining Table

Main ApplicationHome Furniture

Types OfDining Room Furniture

Application ScenarioMall, Dining, Living Room, Home Office, Office Building, Apartment, Hall

Design StyleChinese, French, Japanese, Victorian, Asian, Traditional, Modern

Appearance StyleModern

Place Of OriginChina

(40+180+40)*90*76cm1pc/2ctns

Пакување и испорака
Продажни единици: Piece/Pieces
Опис на производот
Најголемата предност на оваа проширена трпезариска маса е нејзината флексибилност во искористувањето на просторот. Кога повеќе гости доаѓаат во вашиот дом и ви треба повеќе простор за јадење, табелата може брзо да се прошири за да ги задоволи потребите на повеќе луѓе во исто време со едноставна операција. И кога гостите се распрснуваат, назад во првобитната состојба и можат да заштедат простор, така што трпезаријата изгледа попространа и светла.
Различни прилики и различен број на луѓе имаат различни барања за големината на трпезариската маса. Продолжената трпезариска маса може лесно да се прилагоди на овие промени, без разлика дали е за дневни семејни оброци, мали собири или големи настани, како што се фестивали и прослави, може да обезбеди вистинска количина на простор за јадење, правејќи го секој собир поудобен и лесно .
Продолжената трпезариска табела е поекономична и практична опција отколку купување на повеќе табели со различни големини за да одговараат на различни потреби. Може да смести големи врвови на маса додека заштедувате на просторот за складирање и трошоците за одржување, што го прави идеален избор за подобрување на домот и поставување на трпезаријата.
Кога се собираат за вечера, луѓето честопати сакаат да бидат поблиски едни до други за подобра комуникација и интеракција. Продолжени табели за јадење, кога се продолжени, се во можност да седат сите тесно заедно, намалувајќи го чувството за просторно раздвојување и подобрување на интимноста и интерактивноста на атмосферата за јадење.
Современите дизајни за проширување на трпезариите имаат тенденција да се фокусираат на комбинацијата на естетика и практичност. Тие не само што имаат мазни линии и елегантни форми, туку вклучуваат и различни модни елементи и креативен дизајн, што може да додаде допир на уникатна глетка за трпезаријата. Кога трпезариската табела е во проширена состојба, неговиот уникатен структурен дизајн и паметен механизам за преклопување исто така ќе стане во фокусот на вниманието. Значи, оваа трпезариска маса е вашиот најдобар избор.
Дома> Производи> Внатрешна маса> Трпезариска маса> Специјален дизајн за проширување на трпезариската маса
  • Испрати Испраќам барање

Copyright © 2024 Bazhou SKY Furniture CO., LTD Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати