Дома> Производи> Внатрешен стол> Отоман> Пуфе околу Отоман
Пуфе околу Отоман
Пуфе околу Отоман
Пуфе околу Отоман
Пуфе околу Отоман
Пуфе околу Отоман
Пуфе околу Отоман
Пуфе околу Отоман
Пуфе околу Отоман
Пуфе околу Отоман

Пуфе околу Отоман

Мин. Со цел:50 Piece/Pieces
Транспорт:Ocean
Порт:xingang,Tianjin,China
Size:
  • dia35*40cm
  • $11≥50 Piece/Pieces

$ 11 / Piece/Pieces

  • Атрибути на производо...
  • Пакување и испорака
  • Опис на производот
  • Способност за набавка...
Атрибути на производо...

Модел бр.GST-1963

БрендМебел за небесен

FeaturesAdjustable (Other)

АпликацијаHome Stool &Amp; Ottoman

Main ApplicationHome Furniture

Types OfLiving Room Furniture

Whether To Support Mail Order Packaging (special Packaging For Cross-border E-commerce)N

Application ScenarioHome Office, Living Room, Dining, Apartment

Design StyleModern

MaterialFabric

Appearance StyleModern

Whether It Can Be FoldedNo

Place Of OriginChina

Пакување и испорака
Продажни единици: Piece/Pieces
Тип на пакет: Стандардно пакување за извоз
Опис на производот
Тркалезен отоман е привлечно и разноврсно парче мебел во затворен простор кој нуди неколку придобивки и за стил и за функционалност. Еве три привлечни причини да размислите за купување на еден:
1. Тркалезен отоман додава допир на елеганција и модерност во секоја просторија, што го прави одличен избор за оние кои го ценат стилскиот дизајн. Неговата кружна форма ги расипува правилните линии што обично се наоѓаат во мебелот за дневна соба, создавајќи поизбалансиран и визуелно привлечен простор. Без разлика дали ќе изберете минималистички дизајн или оној со сложени обрасци, тркалезен отоман може да надополни широк спектар на стилови на украси, од традиционално до современо.
2. За разлика од квадратни или правоаголни Османлии, тркалезните Османли нудат поудобно искуство со седење. Нивната искривување овозможува подобра поддршка при одмор на нозете, намалување на точките на притисок и промовирање на релаксација. Покрај тоа, нивната уникатна форма ги прави идеални за употреба како алтернатива на маса за кафе. Можете лесно да поставите послужавник на врвот за да служите закуски или пијалоци, обезбедувајќи пријатно место за гостите да уживаат во своите пијалоци без ризик да тропаат над предметите заради острите агли на традиционалните маси.
3. Тркалезните Османлии се многу функционални и прилагодливи на разни поставки во вашиот дом. Тие можат да послужат повеќе намени, како што се дополнително седење при домаќин на гости, потпирач за нозе, па дури и масичка за кафе. Нивната компактна големина ги прави лесни за движење наоколу, овозможувајќи ви да го преуредите вашиот простор за живеење по потреба. Покрај тоа, тие честопати доаѓаат со опции за складирање, што е совршено за чување дополнителни ќебиња, книги или други разни предмети уредно испуштени, одржувајќи ја вашата дневна површина уредна и организирана.
Накратко, кружната Отоман е одлична инвестиција за сопствениците на домови кои сакаат да ги подобрат своите простори за живеење со парче што комбинира естетска привлечност, удобност и практичност. Без разлика дали украсувате нов дом или барате да го освежите постојниот ентериер, кружниот отоман сигурно ќе има значително влијание.
IMG_4260
Способност за набавка...

ПакувањеСтандардно пакување за извоз

ТранспортOcean

Место на потеклоКина

Портxingang,Tianjin,China

Дома> Производи> Внатрешен стол> Отоман> Пуфе околу Отоман
  • Испрати Испраќам барање

Copyright © 2024 Bazhou SKY Furniture CO., LTD Сите права се задржани.

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати